Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 – 2+2 års garanti

8.749 kr.

Opdag Gram Fryseskab FS481864N – effektiv frysekapacitet, stilrent design og ekstra garanti sikrer kvalitet og høj ydeevne i dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775750575 Kategori:

Oplev det ultimative frysende mesterværk med Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 – et apparat, der er designet til at opfylde selv de mest krævende behov i moderne husholdninger. Forestil dig at have et fryseskab, der ikke blot ser elegant ud, men også arbejder med en effektivitet, der sikrer, at dine madvarer forbliver friske og velsmagende. Med en kapacitet på 280 liter har du rigelig plads til at opbevare alle dine yndlingsdelikatesser – fra friske grøntsager til lækre isterninger.

Fryseskabet er udstyret med den avancerede No Frost teknologi, som eliminerer behovet for manuel afrimning. Dette betyder mere tid til de gode stunder med familie og venner, og mindre tid brugt på besværlige vedligeholdelsesopgaver. Uanset om du opbevarer rester fra familiemiddagen, forbereder dig til en fest eller blot vil sikre, at dine dagligvarer holder sig længere, vil Gram Fryseskab sikrer, at alt forbliver i perfekt stand.

Med sin klassiske hvide finish og et stilrent design passer dette fryseskab ind i enhver indretning. Det er ikke blot et funktionelt apparat, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken. Med et brugervenligt elektronisk display kan du nemt justere temperaturen og overvåge indholdet inde fra kabinettet. Det LED-belysning, der lyser op i fryseren, gør det nemt at finde det, du leder efter, selv når natten falder på.

Energiklasse E sikrer, at du får en energieffektiv løsning, der ikke kun reducerer din elregning, men også skåner miljøet. Gram har altid været forpligtet til bæredygtighed, og dette fryseskab er ingen undtagelse. Du kan med god samvittighed opbevare dine madvarer i dette apparat, velvidende at du vælger et produkt, der er skabt med omtanke for vores planet.

For at give dig ekstra ro i sindet leveres Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 med en 2+2 års garanti. Det betyder, at du ikke bare investerer i et apparat, men også i tryghed. Skulle der opstå behov for assistance, vil du bliver dækket af en garanti, der testamenterer selskabets tillid til kvaliteten af deres produkter.

Uanset om du er en foodie, der elsker at eksperimentere i køkkenet, eller blot ønsker en praktisk løsning til opbevaring af dine dagligvarer, er Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 den ideelle partner. Bring en ny dimension af bekvemmelighed og elegance til dit hjem med et fryseskab, der leverer – dag efter dag. Slip for bekymringer om madens holdbarhed og nyd i stedet den glæde, der kommer fra at have et velorganiseret og effektivt frysesystem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab FS481864N(v)/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.