Gram Fryseskab FS3215-93/1

6.499 kr.

Oplev Gram FS3215-93/1 fryseskab med energieffektiv teknologi og rummelige skuffer, der holder dine fødevarer friske længere. Perfekt til enhver husstand.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775746223 Kategori:

Oplev en ny standard for opbevaring og frysekapacitet med Gram Fryseskab FS3215-93/1, det ideelle valg for dem, der ønsker at bevare friskheden og kvaliteten af deres fødevarer. Dette elegante fryseskab er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet, hvilket gør det til et uundgåeligt element i ethvert moderne køkken.

Med en imponerende frysekapacitet på 196 liter kan du være sikker på, at der altid er plads til dine yndlingsfrosne varer. Uanset om det er friske grøntsager, lækre kødudskæringer eller hjemmelavede isterninger, tilbyder FS3215-93/1 en rummelig løsning, der hjælper dig med at organisere dine madvarer optimalt. De mange hylder og skuffer giver dig mulighed for nemt at adskille forskellige fødevarer og holde styr på, hvad du har, så du aldrig mere skal lede efter det, du skal bruge.

Det stilrene design med en klassisk hvid overflade passer perfekt ind i enhver køkkenindretning og tilføjer et strejf af elegance. De robuste materialer sikrer, at skabet er både holdbart og modstandsdygtigt over for daglig brug. Den kompakte størrelse med målene H 146 cm, B 54,2 cm og D 61 cm gør det ideelt til både mindre og større rum, hvor det stadig kan tilføje værdi uden at optage for meget plads.

Med energieffektivitetsklasse F er Fryseskab FS3215-93/1 ikke kun skånsom mod din pengepung, men også mod miljøet. Den effektive drift hjælper med at reducere energiforbruget, hvilket gør det til et ansvarligt valg for både dig og planeten. Du kan fryse dine madvarer uden at bekymre dig om højere energiomkostninger, hvilket gør det nemmere at leve bæredygtigt i hverdagen.

Fryseskabet er flytbart og nemt at placere, så du kan finde den optimale placering i dit køkken for maksimal tilgængelighed. Det intuitive kontrolpanel lader dig hurtigt justere temperaturen, så du har fuld kontrol over fryseprocessen og kan tilpasse det efter dine behov. Med den pålidelige fryseteknologi kan du stole på, at dine madvarer forbliver friske og sikre i længere tid.

Investeringen i Gram Fryseskab FS3215-93/1 er ikke blot en praktisk beslutning; det er et skridt hen imod en mere organiseret og effektiv madopbevaring. Tag kontrol over dit køkkenliv med dette fantastiske fryseskab, som kombinerer funktionalitet, stil og bæredygtighed. Gør madlavningen sjovere, og glæd dig over at have friske ingredienser ved hånden hver dag – for andre vil beundre din evne til at gemme og servere de bedste måltider. Oplev forskellen med Gram og transformer din måde at fryse og opbevare på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Fryseskab FS3215-93/1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.