Tilbud!
,

Fryseskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ500 – GS36NAIEP

Original price was: 13.499 kr..Current price is: 8.336 kr..

Oplev Siemens iQ500 fryseskab med easyclean overflade. Plads til 244 liter og energieffektivitet sikrer friske ingredienser og lavere elregning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481301947810006 Kategorier: ,

Oplev en ny standard for opbevaring og frysekomfort med Siemens iQ500 fryseskab – GS36NAIEP. Dette kvalitetsprodukt er ikke bare en fryser; det er en invitation til at opleve en verden af friske muligheder og forkælelse for dine smagsløg. Med en stilfuld overflade i rustfrit stål, der er nemt at rengøre, tilføjer dette fryseskab et moderne og elegant touch til dit køkken. Den anvendte Pearl Grey farve på sidepanelerne komplementerer det rustfrie stål og skaber en harmonisk æstetik, der passer ind i enhver indretningsstil.

Med et nettovolume på 242 liter giver GS36NAIEP masser af plads til at opbevare dine yndlingsmadvarer, fra lækre grøntsager og kød til is og dessert. Forestil dig at åbne døren til en velorganiseret fryser, hvor du nemt kan finde hjemmelavede måltider og snacks, der venter på at blive nydt. Det velovervejede interiørdesign inkluderer justerbare hylder og rummelige skuffer, der sikrer optimal opbevaring og nem adgang til alle produkter.

Til de mere tekniske detaljer er det værd at bemærke, at fryseskabet har en energiklasse E, hvilket er en garanti for, at du får en energivenlig enhed, der ikke kun skåner miljøet, men også din tegnebog. Med et årligt energiforbrug på 234 kWh er dette fryseskab en trofast partner i din dagligdag. Det imponerende lydniveau på blot 39 dB sikrer, at det arbejder stille og diskret, hvilket gør det perfekt til boliger, hvor stilhed og ro er essentielle.

En af de mange innovative funktioner ved dette fryseskab er den intelligente LED-belysning, der placeres strategisk for at give optimal lys til hele fryseren. Du behøver aldrig mere at lede i mørket; hver hjørne og hver hylde er let tilgængelig og synlig. Det vertikale håndtag af rustfrit stål tilbyder en komfortabel og sikker åbning, hvilket tilføjer til brugervenligheden.

Siemens iQ500 fryseskab transformerer ikke bare måden, du opbevarer mad på; det forbedrer din livskvalitet. Tænk på de øjeblikke, hvor du har adgang til friske ingredienser og velsmagende retter, selv når du har travlt. Med dette fryseskab har du muligheden for at lave healthy meal-prep, så du altid er klar til sunde måltider, uanset hvor travl en dag du har.

Invester i Siemens iQ500 fryseskab GS36NAIEP og opdag, hvordan funktionalitet, stil og energivitsholdig teknologi kan forvandle din madopbevaring til en problemfri oplevelse – lad det være begyndelsen på en sundere og mere organiseret livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fryseskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ500 – GS36NAIEP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.