Tilbud!
,

Gram FS481864N X(V)1 Fryseskab – 2+2 års garanti

Original price was: 7.999 kr..Current price is: 6.399 kr..

Oplev Gram FS481864N X(V)1 fryseskabet med energieffektivitet og 2+2 års garanti – perfekt til at holde dine madvarer friske og velsmagende længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652601775750605 Kategorier: ,

Fryseskabet Gram FS481864N X(V)1 er ikke bare et almindeligt fryseskab; det er en kombination af elegant design, praktisk funktionalitet og den nyeste teknologi inden for opbevaring af madvarer. Med sin stilfulde, venstre-hængte dør, der er udstyret med en Easy Off Steel-overflade, tilføjer dette fryseskab en moderne og tidløs æstetik til dit køkken – det er ikke blot en nødvendighed, men også en del af indretningen.

Med dimensionerne 186 cm i højden, 59,5 cm i bredden og 65 cm i dybden er FS481864N skabt til at passe ind i den typiske køkkenindretning, hvor plads ofte er en begrænsende faktor. Det kompakte design giver dig mulighed for at maksimere opbevaringskapaciteten uden at gå på kompromis med stilen. Uanset om du opbevarer friske grøntsager, kødvarer eller is til de varme sommerdage, leverer dette fryseskab en fremragende ydeevne, der holder dine madvarer friske i længere tid.

Med den avancerede No Frost-teknologi slipper du for besværet med frostning og afrimning, hvilket betyder, at du kan bruge mere tid på det, der virkelig betyder noget – at lave skønne måltider og tilbringe tid sammen med familie og venner. No Frost-systemet sørger for en jævn cirkulation af kølig luft, hvilket forhindrer dannelse af is og sikrer, at din fryser altid er klar til brug. Resultatet er en fryser, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på at planlægge dine måltider.

Gram FS481864N er også designet med rummelige skuffer og hylder, der giver dig mulighed for at organisere dine madvarer effektivt. De gennemsigtige skuffer gør det let at se indholdet, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Uanset om du opbevarer store portioner eller små items, giver dette fryseskab dig mulighed for at maksimere opbevaringspladsen og holde orden i dit køkken.

Som en ekstra bonus kommer fryseskabet med en generøs 2+2 års garanti, hvilket vidner om dets holdbarhed og kvalitet. Det sikrer dig ro i sindet, så du kan nyde de mange fordele ved dit nye fryseskab, uden at skulle bekymre dig om eventuelle problemer i fremtiden.

Gram FS481864N X(V)1 er mere end bare et fryseskab; det er en investering i din madopbevaring. Det kombinerer stil, funktionalitet og teknologi, hvilket gør det til en uundgåelig del af dit hjem. Forvandl din madopbevaringoplevelse med dette fantastiske fryseskab – en sand fornøjelse for enhver madelsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram FS481864N X(V)1 Fryseskab – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.