Tilbud!
,

Vestfrost HOF IF 177 DOD Integrerbart Fryseskab – 2+2 års garanti

Original price was: 8.749 kr..Current price is: 6.999 kr..

Oplev Vestfrost HOF IF 177 DOD, det perfekte integrerbare fryseskab med energivenlighed og 2+2 års garanti for pålidelighed og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 4652600023641575 Kategorier: ,

Dyk ind i en verden af effektiv opbevaring og moderne teknologi med Vestfrost HOF IF 177 DOD Integrerbart Fryseskab. Dette fryseskab har ikke kun en imponerende kapacitet på 197 liter, men det er også en sand fornøjelse at have i dit hjem. Med sin stilrene og integrerbare design passer det perfekt ind i ethvert køkken, hvilket gør det til den ideelle løsning for dem, som ønsker et funktionelt og æstetisk fryseskab.

Med en energiklasse E er Vestfrost HOF IF 177 DOD ikke blot en fryser; det er et bæredygtigt valg for fremtiden. Du kan være sikker på, at dit energiforbrug holdes på et minimum, samtidig med at du opnår en optimal opbevaringsløsning. Den intelligente teknologi sikrer, at din madvarer bevarer deres smag og næringsstoffer, hvilket gør dette fryseskab til en uundgåelig tilføjelse til ethvert moderne hjem.

Det intelligente design omfatter seks transparente skuffer, som gør det nemt for dig at organisere og finde dine frostvarer. Du behøver ikke længere at lede efter det, du skal bruge – du kan nemt se, hvad du har, og holde styr på dine madvarer. Skufferne har desuden en vippefront, der giver dig nem adgang til indholdet uden at skulle åbne hele fryseren. Det daglige arbejde i køkkenet bliver dermed både hurtigere og mere effektivt.

Meld dig ind i de heldige, der kan nyde godt af SuperFreeze-funktionen, der hurtigt fryser nye madvarer, så de bevarer deres kvalitet og friske smag. Denne funktion er uundgåelig, når du handler stort ind eller ønsker at fryse sæsonens frugt og grøntsager. Derudover garanterer den smarte døralarm, at du altid bliver informeret, hvis døren ikke er lukket ordentligt. dette skaber tryghed og sikrer, at du aldrig mister kold luft eller fryserens effektivitet.

Vestfrost HOF IF 177 DOD er også designet med fokus på brugeroplevelsen med et lydniveau på blot 40 dB. Dette betyder, at fryseren arbejder stille i baggrunden, uden at forstyrre din familie- eller hverdagsliv.

Med en garanti på 2+2 år, kan du føle dig tryg ved dit køb med tillid til, at Vestfrost står bag kvaliteten af deres produkter. Den kombination af et stilfuldt design, smart teknologi og en fremragende funktionalitet gør Vestfrost HOF IF 177 DOD til mere end bare et fryseskab – det bliver en uundgåelig del af dit hjemmeliv, der sikrer, at du altid har nem adgang til lækre og sunde måltider. Gør din daglige madlavning lettere og mere spændende med denne fantastiske fryseoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost HOF IF 177 DOD Integrerbart Fryseskab – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.